PALVELUKUVAUKSET

Sisustussuunnitelma voi pitää sisällään kaikki tai osan palveluista. 

Irtokalustesuunnitelma

Kalusteiden oikealla mitoituksella on suuri merkitys tilan tuntuun ja toimivuuteen.
Suunnitelma voi koskea yksittäistä kalustetta, yhden huoneen kalusteita tai koko kodin kalusteita esim. rakennus- tai remonttiprojektin yhteydessä.

Irtokalustesuunnitelman valinnat pohjautuvat tilan käyttötarkoitukseen, toivottuun tyyliin, toiveisiin ja tarpeisiin annetun budjetin huomioiden. Suunnitelmassa huomioidaan olemassa olevat tilaan jäävät kalusteet. 

Irtokalustesuunnitelman voi toteuttaa oman aikataulun mukaan.

Ota yhteyttä 

Kiintokalustesuunnitelma

Kodin säilytysratkaisuilla on merkittävä rooli arjen sujuvuudessa. Oikeanlaiset ja oikein mitoitetut säilytyskalusteet oikeissa paikoissa ovat toimivan kodin kulmakiviä.

Kiintokalustesuunnitelma perustuu aina asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin. Toiminnallisuuden lisäksi suunnitelmassa huomioidaan kodin tyyli- ja värimaailma. Kiintokalusteita ovat esim. kodinhoitohuoneen, eteisen, vaatehuoneen ja makuuhuoneen säilytyskalusteet.

Kiintokalustesuunnitelman voi toteuttaa oman aikataulun mukaan. 

Ota yhteyttä 

Keittiösuunnitelma

Keittiö on usein kodin isoimpia investointeja, jolloin sen toimintojen sujuvuuden ja materiaalivalintojen suunnitteluun kannattaa panostaa. Materiaalivalintoja löytyy lukuisia niin oviin, vetimiin, tasoihin kuin mekanismeihin.

Keittiön tyyli-, värisävy- ja materiaalivalinnoissa huomioidaan koko kodin sisustus.
Yhä useammin keittiö ja olohuone jakavat saman tilan, jolloin yhtenäisen ilmeen luominen koko tilaan korostuu.

Keittiösuunnitelma asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta, budjetti huomioiden!

Keittiösuunnitelman voi toteuttaa oman aikataulun mukaan.

Ota yhteyttä

Pintamateriaali- ja värisuunnitelma

Kuivien tilojen pintamateriaali- ja värisuunnittelu kulkevat usein käsi kädessä olipa kyseessä uudiskohde, remonttikohde tai kodin ilmeen uudistaminen.
Erilaisilla materiaaleilla ja sävyillä voidaan luoda haluttuja tunnelmia ja vaikuttaa tilan tunnelmaan.

Pintamateriaalisuunnitelma koostuu esim. lattia-, seinä- ja kattomateriaalivalinnoista, erilaisista sisustuspaneeleista ja akustiikkatuotteista, listoja unohtamatta. 

Värisuunnitelma koostuu esim. yksittäisestä maali- tai tapettivalinnasta, yhden tilan tai koko kodin värimaailman suunnittelusta.

Pintamateriaali- ja värisuunnitelmassa huomioidaan aina tilan käyttötarkoitus ja koko kodin sisustusmaailma. Suunnitelmat voivat koskea kotisi yhtä tai useampaa tilaa.

Pintamateriaali- ja värisuunnitelmat voi toteuttaa oman aikataulun mukaan. 

Ota yhteyttä

Märkätilasuunnitelma

Märkätilat kuuluvat keittiöiden ohella kodin isoimpiin investointeihin, joten myös niiden toimintojen sujuvuuden ja materiaalivalintojen suunnitteluun kannattaa panostaa. Märkätilasuunnitteluun kuuluvat kylpyhuone, sauna, wc ja kodinhoitohuone.

Märkätilasuunnitelma voi pitää sisällään tilasuunnittelun lisäksi kaikki pintamateriaali- ja kalustevalinnat, värisuunnitelman ja valaistussuunnitelman.

Märkätilasuunnitelma lähtee asiakkaan toiveista ja tarpeista, budjetti huomioiden.

Märkätilasuunnitelman voi toteuttaa oman aikataulun mukaan.

Ota yhteyttä

Tilasuunnitelma

Toimivan kodin lähtökohta on pohjaan liittyvät ratkaisut ja hyvä toimintojen sijoittelu, unohtamatta näkymiä tiloista toiseen. Onnistunut tilasuunnittelu sujuvoittaa arkea ja vapauttaa aikaa muuhun.

Kun sisustussuunnittelija on mukana uudis- tai remonttikohteen projektin alkuvaiheista alkaen, saat ideoita ja näkemyksiä jo tilojen toiminnallisuuteen ja pohjakuvaan.

Ilman suurempia remontteja kotiin saadaan sujuvuutta tiloihin myös esim. kalusteiden ja sitä kautta toimintojen uudelleen sijoittamisella.

Tilasuunnitelman voi toteuttaa oman aikataulun mukaan.

Ota yhteyttä

Tekstiilisuunnitelma

Tekstiilit ovat iso osa sisustusta. Tekstiilien avulla luodaan lämpöä ja kodikkuutta, erilaisia tunnelmia sekä parannetaan tilojen akustiikkaa ja viimeistellään sisustus. Jo pelkästään tekstiilejä päivittämällä saat kotiisi uutta ilmettä.

Tekstiilisuunnitelma voi koostua esim. yhden tilan verhosuunnitelmasta koko kodin kaikkiin tekstiileihin matoista päivä- ja torkkupeittoihin.

Suunnitelmassa huomioidaan mm. koko kodin sisustusmaailma, asiakkaan toiveet ja tarpeet ja tilan käyttötarkoitus.

Tekstiilisuunnitelman voi toteuttaa oman aikataulun mukaan.

Ota yhteyttä

Valaistussuunnitelma

Ilman valoa sisustuksella ei ole mitään merkitystä. Pimeässä ei kalusteita tai tunnelmia näe.

Valaistuksen sijoittelulla, sen määrällä ja valon värillä on iso merkitys tilan käyttötarkoitukseen, tunnelmien luomiseen ja ihan jo turvallisuuteen.

Valaistussuunnitelma voi sisältää sisätilan kiinto- ja irtovalaistussuunnitelmat sekä valaisinvalinnat yksittäisestä huoneesta koko kodin valaistussuunnitelmaan. 

Valaistussuunnitelman voi toteuttaa oman aikataulun mukaan.

Ota yhteyttä

Sisustuskonsultaatio, 2h

on hyvä vaihtoehto silloin, kun on tarve käydä läpi esim. kodin yksittäisiä pulmakohtia tai laajemmin tilan ilmeen yhtenäistämiseen, värimaailmaan, järjestykseen tai tilankäyttöön liittyvä haasteita,

tai jos haluat kuulla ajatuksia jo valmiiseen omaan suunnitelmaasi ennen sen toteuttamista. 

Sisustuskonsultaatio tapahtuu kohteessa tai etäyhteyden kautta (ei kirjallisia dokumentteja).

Konsultaation ideat ja ratkaisut voi toteuttaa oman aikataulun mukaan. 

Sisustuskonsultaatio on myös hyvä lahjaidea!


Ota yhteyttä / Sisustuskonsultaatio, 2h 180€ omaan kotiin tai lahjaksi verkkokaupasta

Stailauspalvelut yksityisille

Stailauskonsultaatiossa käymme läpi myyntiin tulevan kotisi  tilat yksitellen, mietimme kodin kaikki hyvät puolet, joita tulee korostaa ja ohjeistan miten se tehdään. Annan suulliset stailausohjeet koko kotisi stailaukseen. 

Stailauskonsultaation kesto on n. 2h ja tapahtuu kohteessa, sähköpostitse tai etäyhteyden kautta.

Myyntikuvausstailaus alkaa aina tutustumiskäynnillä myyntikohteessa (tai tutustumalla etukäteen lähetettyihin valokuviin), jolloin tutustun kodin tiloihin ja sovimme stailauksen sisällön ja toteutuksen.  Stailaus toteutuu sovittuna ajankohtana laatimani stailaussuunnitelman mukaan myyntikuvia varten.
Leikkokukat sisältyvät stailauksen hintaan. Stailaus tapahtuu pääosin asiakkaan kalustein ja tekstiilein, täydentäen tarpeen mukaan Kotoillaan rekvisiitalla (mm. torkkupeitot, tyynyt, piensisustus, viherkasvit)

Ota yhteyttä / Stailauskonsultaatio, 2 h 180€ verkkokaupasta

Stailauspalvelut kiinteistönvälitystoimistoille

Teen myyntikuvausstailauksia kalustettuihin koteihin myös kiinteistönvälitystoimistoille, tarvittaessa Kotoillaan Oy:n omaa stailausvarastoa hyödyntäen.  


Ota yhteyttä