Etäsuunnittelu: 1 huoneen sisustussuunnitelma ilman pintaremonttia (makuuhuone, työhuone tai lastenhuone)

Aina ei ole tarvetta pintaremontille, vaan muutosta huoneen toiminnallisuuteen ja tunnelmaan saadaan irtokalustesuunnitelmalla, tekstiileillä ja valaistuksella. 

Kalusteiden oikealla mitoituksella ja sijoittelulla on suuri merkitys tilan tuntuun ja toimivuuteen. Irtokalustesuunnitelmassa huomioidaan olemassa olevat tilaan jäävät kalusteet.
Tekstiilit ovat iso osa sisustusta. Tekstiilien avulla luodaan lämpöä ja kodikkuutta, erilaisia tunnelmia sekä parannetaan tilojen äänimaailmaa.
Koko sisustus viimeistellään oikeanlaisella valaistuksella.  

Suunnitelma ja sen sisältämät mahdolliset uudet hankintaehdotukset pohjautuvat toivottuun tyyliin, toiveisiin ja tarpeisiin, huomioiden olemassa olevat kalusteet ja annettu budjetti. 

Suunnittelusisältö: Tilan toiminnallisuuden suunnittelu, irtokalusteet, tekstiilit ja irtovalaisimet / 2D-pohjakuva, 3D-havainnekuvat, seinäprojektiot tarvittavin osin, huonekortti tuote-ehdotuksista hankintapaikkoineen

Ennen suunnittelun aloittamista pyydämme sähköpostitse joitakin etukäteistieoja kohteesta, kuten pohjakuva ja/tai tilan mitat, ikkunoiden sijainnit, kuvia tilasta, mitat ja kuvat tilaan mahdollisesti jäävistä kalusteista sekä vastaukset kysymyksiin mm. toiveista, tarpeista ja budjetista. 

Suunnitelman toimitusaika 14-21 arkipäivää etukäteismateriaalin toimittamisesta.
Valmiit dokumentit toimitetaan sähköpostitse pdf-muodossa.

Sisustussuunnitelman voi toteuttaa oman aikataulun mukaan.

Sisustussuunnittelua rakkaudesta kotiin ja asumiseen!

360,00 €
Veroton hinta 290,32 €